Professionel hjælp til renovering af hus

Vi klarer dine renoveringsopgaver

En husrenovering kan være en meget stor opgave at tage på sig, hvis man ikke er professionel. Mange kaster sig alligevel over det, fordi de har specifikke, personlige ønsker til huset, og fordi de gerne vil spare penge.

I sidste ende kan det dog blive dyrt, hvis du ikke har helt styr på de ting, du laver. Det kan betyde, at du efterfølgende er nødt til at få udført mange reparationer. Derfor er det en god idé at få professionel hjælp til renovering af hus.

Vi er et lille lokalforankret tømrerfirma med adresse i Horsens. Vi kører med glæde ud til private og erhvervskunder i Skanderborg, Hedensted og andre omkringliggende byer og hjælper med renovering af hus.

Lokale håndværkere til renovering af hus

Hos MK Tømrer og T​agmontage står vi klar til at hjælpe med at renovere dit hus. Vi har mange års erfaring i branchen og garanterer både kyndig vejledning og høj faglig kvalitet.

Vi lytter til dine ønsker og behov gennem hele processen, så du er sikker på at få et resultat, du er 100% tilfreds med.

Prisen på renovering af hus afhænger meget af, hvad der skal laves. Der er naturligvis forskel på de mindre opgaver og de helt store renoveringer af huse, men vi sørger altid for, at vores priser er skarpe.

Kontakt os for et godt tilbud

Kontakt os endelig, hvis du står overfor en renovering. Sammen tager vi en snak om opgaven, og hvad vi kan tilbyde dig. Bagefter vender vi gerne tilbage med et helt uforpligtende tilbud med en god pris. Ring til os, eller send os en e-mail allerede i dag. Vi tilbyder også udskiftning af tag eller lægning af laminatgulv.

ikon

Hør mere om dine muligheder

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os på telefon 51 18 04 02 eller sende en e-mail til kontakt@mktoemrer-tag.dk

Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg vores håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag

MK Tømrer og Tagmontage

Vi står for det gode, solide og æstetiske håndværk.

Kontakt os

MK Tømrer og Tagmontage

Baldersgade 5, 8700 Horsens

Telefon: 51 18 04 02

kontakt@mktoemrer-tag.dk