Oplægning af tagsten udføres med stor erfaring

Vi er specialister i montering af tagsten

Hos MK Tømrer og Tagmontage har vi specialiseret os inden for oplægning af tagsten. Vi lægger bl.a. nyt tag til fordelagtige priser for private husejere i Horsens, Hedensted, Skanderborg og flere andre nærliggende byer. Vi dækker hele Øst- og Midtjylland.

Vi er et kvalitetsbevidst firma, der har beskæftiget os med montering af tagsten igennem de sidste mange år. Vi har således både stor erfaring og indsigt i tagarbejdet. Du er med andre ord i trygge hænder, når du vælger at lade os lægge dit nye tag.

Vi varetager mange forskellige tagopgaver

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvilken form for tagarbejde du har behov for. Vi kan bl.a. være behjælpelige i forbindelse med:

  • ​Oplægning af tagsten
  • ​Udskiftning af tagsten

Vi leverer kvalitetsarbejde og tilbyder en god service

Vi er en tømrermester, der lægger utrolig stor vægt på at udføre vores arbejde i høj kvalitet. Det er naturligvis også vigtigt, når man arbejder med tag, da det er husets primære værn mod vind og vejr. Samtidig har vi et fokus på at levere en god service, og det indebærer bl.a., at vi løbende sørger for at have en god kommunikation med dig, mens vi er i gang med dit tagprojekt.

Vi står desuden klar med kompetent rådgivning og vejledning alle ugens dage, og vi kommer altid til den aftalte tid.

Kontakt os og få beregnet en pris på oplægning af tagsten

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på oplægning af tagsten på lige netop dit tag.

Vi kommer gerne en tur forbi din adresse til en besigtigelse af tagforholdene på dit hus og en snak med dig omkring dine ønsker og behov. På baggrund af dette besøg beregner vi efterfølgende en skræddersyet pris til dig.

ikon

Hør mere om dine muligheder

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os på telefon 51 18 04 02 eller sende en e-mail til kontakt@mktoemrer-tag.dk

Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg vores håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag

MK Tømrer og Tagmontage

Vi står for det gode, solide og æstetiske håndværk.

Kontakt os

MK Tømrer og Tagmontage

Baldersgade 5, 8700 Horsens

Telefon: 51 18 04 02

kontakt@mktoemrer-tag.dk