Opbygning af træterrasse, reparationer og vedligeholdelse

Få den terrasse du drømmer om

Hos MK Tømrer og Tagmontage har vi stor erfaring med bl.a. opbygning af træterrasse. Vi er er alsidigt tømrerfirma med både erfaringen og kompetencerne til at sikre dig en ny træterrasse, der kan holde i de næste mange år.

Vi bygger terrasser i træ for private husejere. Det kan f.eks. være i vores eget lokalområde omkring Horsens, Hedensted og Skanderborg, men vi bygger også træterrasser for kunder i hele det øvrige Øst- og Midtjylland.

Mulighederne er mange

Skal terrassen være overdækket, bygget på pæle med udsigt over haven eller med en sandkasse i hjørnet til børnene? Mulighederne er utallige, men fælles for dem alle er, at vi kun bygger i de bedste materialer. På den måde er du sikret en solid opbygning af træterrasse, der kan holde i de næste mange år.

Ønsker du at ombygge eller udvide din nuværende terrasse, har vi også løsninger til det. Vi klarer også små reparationer og almindelig vedligeholdelse, hvis terrassen trænger til en kærlig hånd.

Hos MK Tømrer og Tagmontage er vi din professionelle tømrermester inden for træarbejde.

Hvad koster en træterrasse?

Hvis du kunne tænke dig at få bygget en helt ny træterrasse, er du formentlig også interesseret i at vide, hvor meget den kommer til at koste dig. Vores priser på opbygning af træterrasse varierer og tilpasses dine individuelle ønsker og behov. Følgende ønsker og valg har bl.a. en stor indflydelse på prisen: 

  • ​Hvor stor terrassen skal være
  • Hvordan terrassens design skal være
  • ​Hvilke terrassebrædder du vælger
  • ​Om vi skal bygge specialløsninger som for eksempel sandkasse, blomsterkummer eller lignende​

Vi udarbejder gerne et tilbud på opbygning af træterrasse

Hvis du kunne tænke dig en specifik pris på lige netop din kommende træterrasse, så kontakt os gerne allerede i dag. Så kan vi aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi til en besigtigelse og herefter udarbejde et uforpligtende tilbud med en billig pris.

Byg en træterrasse sammen med os – så får du et solidt og holdbart resultat, der imødekommer alle dine ønsker og behov.​

ikon

Hør mere om dine muligheder

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os på telefon 51 18 04 02 eller sende en e-mail til kontakt@mktoemrer-tag.dk

Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg vores håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag

MK Tømrer og Tagmontage

Vi står for det gode, solide og æstetiske håndværk.

Kontakt os

MK Tømrer og Tagmontage

Baldersgade 5, 8700 Horsens

Telefon: 51 18 04 02

kontakt@mktoemrer-tag.dk