Drømmer du om et nyt tag?

Renovering og udskiftning af tag

De fleste oplever på et eller andet tidspunkt, at taget skal skiftes. Et tag er udsat for alt slags vind og vejr, og det kan derfor ikke undgås, at det slides med tiden.

Hos MK Tømrer og Tagmontage kan vi hjælpe med renovering, reparation og udskiftning af tag. Vi holder til i Horsens, og kører gerne ud til kunder i bl.a. Hedensted, Skanderborg og andre nærliggende byer. Vi lægger nyt tag og oplægning af tagsten hos både private og erhverv.

Hvorfor er tagarbejde vigtigt?

Der kan være mange grunde til, at man vælger at få lagt nyt tag. Taget kan være slidt eller have fået skader, der i sidste ende kan føre til fugt i huset. Det skal helst undgås, og derfor er det vigtigt, at få udført udskiftning af tag hurtigst muligt.

Det kan også være af æstetiske årsager, at man vælger at få lagt et nyt tag. Måske er det blevet grimt med tiden, eller måske er det bare tid til fornyelse med flotte tegl, der giver huset et helt andet udtryk.

Uanset hvad årsagen er, står vi klar til at hjælpe med tagrenovering eller andet tagarbejde. Vi har mange års erfaring som tagdækker, og kan derfor klare mange forskellige tagopgaver.

Hvad koster et nyt tag?

Pris på udskiftning af tag afhænger meget af typen af tegl, tagets størrelse og andre vigtige faktorer. som tømrer sørger dog altid for, at vores priser er så meget i bund som muligt.

Når du hyrer os til at lægge nyt tag, kan du forvente kyndig vejledning og høj faglighed. Vi lytter til dine ønsker og overholder naturligvis de aftaler, vi laver. Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi vender gerne tilbage med et uforpligtende tilbud. Vi hjælper naturligvis også med renovering af hus eller opbygning af træterrasse

ikon

Hør mere om dine muligheder

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os på telefon 51 18 04 02 eller sende en e-mail til kontakt@mktoemrer-tag.dk

Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg vores håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag

MK Tømrer og Tagmontage

Vi står for det gode, solide og æstetiske håndværk.

Kontakt os

MK Tømrer og Tagmontage

Baldersgade 5, 8700 Horsens

Telefon: 51 18 04 02

kontakt@mktoemrer-tag.dk